Нещодавно одіозна телеведуча і співачка Ольга Бузова взяла участь в жартівливому конкурсі "Нічний контакт". За його умовами Бузова повинна була протягом декількох секунд відповідати на прості запитання.

Ольга добре впоралася із завданнями щодо своїх колег по "Дом-2" і швидко назвала 3 улюблені частини свого тіла. Але найцікавіше сталося після: у Бузовій попросили назвати трьох представників російського шоу-бізнесу, у яких традиційна сексуальна орієнтація. Телеведуча буквально впала в ступор від такого питання.

Спочатку вона сказала: "Лепс!", але так і не змогла згадати жодного імені. Вмирачи від сміху ведучі "Нічного контакту" привітали Ольгу і повідомили, що вона розсекретила гей-тусовки російської поп-сцени.

Після цього Бузова невпевнено назвала імена співака Стаса П'єхи і репера ST. Ользі сказали не засмучуватися з цього приводу, адже це дійсно важке питання. Всі знають, що гомосексуалісти є абсолютною більшістю в російському шоу-бізнесі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 12 листопада, стало відомо, що на телеведучу і співачку Ольгу Бузову подали заяву в поліцію. Про це розповіла адвокат Анна Бутиріна, яка є заявником та представляє інтереси п'яти осіб, передають росЗМІ.

Повідомляється, що причиною звернення до правоохоронців є скандальна історія з подарунками Бузової в соціальній мережі.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка влаштувала розіграш автомобіля Mercedes. При цьому спонсорами конкурсу були блогери: за правилами, вони повинні були заплатити від 30 тисяч до 100 тисяч рублів за участь, а натомість отримати близько 100 тисяч "живих" передплатників.

"Дані умови нею не були виконані. Постраждалі залишились без коштів і без передплатників. Також вона розіграла автомобіль досить дивним чином", — пояснює ситуацію Бутиріна.

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Нагадаємо, що знаменитий блогер Іда Галич розповіла, що її якось підло обманула Ольга Бузова.

Як повідомляв портал Знай.иа Ольга Бузова вирішила прорекламувати бікіні відомого бренду.

Також портал Знай.иа писав, що Ольга Бузова похвалилася дуже яскравими нарядами з новою колаборації Moschino і H&M.