Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила привітати з днем народження улюбленого модельєра – російського дизайнера Беллу Потьомкіну.

Для цього співачка опублікувала спільне фото з дизайнером на своїй сторінці і написала зворушливий пост-привітання. На знімку Ольга і Белла позують в пишних багатошарових сукнях. У Бузової вбрання ніжно-рожеве однотонне, в той час як у Потьомкіної плаття схожого фасону, але без шлейфу і різнобарвне.

"Беллочка, скільки ж у нас за спиною спільних зйомок, знятих колекцій, красивих нарядів. Мені здається я зараз все і не згадаю. Головне, що хочу побажати тобі в твій день народження, це завжди домагатися своїх цілей, створювати якомога більше красивих нарядів і радувати всіх нас – прекрасних жінок. Ти молодець, з днем народження!", - підписала фотографію Бузова.

Підписники артистки не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію на сторінці Бузової. Треба сказати, що користувачі розділилися на два табори – шанувальникам фото сподобалося, а хейтери його розкритикували.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Зозуля хвалить півня!", "На грудях невдало лежить сукня в Олі", "Красуні! Олічка, ти чарівна", "Чепушили", "Бузова бомба, а поруч лесбіянка", "Бузова чому ти в плямах?", "Купа дешевої тканини", "Всього три зйомки", "Супер дівчатка, навіть немає слів", "Ви дуже добра і світла людина", "В Олі плаття красивіше", "Прямо весільна сукня, хоч зараз під вінець", "Оль, ти як завжди чудова! Так тримати", "Які красуні, чарівні сукні", "Я не очікувала, що Белла на стільки приголомшливо красива жінка!", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Бузова зганьбилася на весь Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що помолоділа Бузова знялася в рекламі шампуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова шокувала результатами пластичної хірургії.