Вбивця легендарного британського музиканта, колишнього учасника The Beatles Джона Леннона майже 38 років тому здійснив роковий, оповитий припущеннями та містикою злочин.

Нещодавно Чемпен розкрив деякі деталі свого жахливого вчинку. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Mirror.

Зокрема американець розповів, що використовував експансивні кулі, щоб напевно вбити Леннона.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Відразу після злочину я занепокоївся тим, щоб він не страждав", зазначив 63-річний ув'язнений.

Варто нагадати, що легендарна ліверпульська четвірка випустила до 50-річчя альбому "Білий альбом", перевидану версію з чотирма дисками нових матеріалів. Видання Super Deluxe на шести дисках вже з'явилося на стримінгових серверах Apple Music, Google Play.

Більшість пісень "Білого альбому" The Beatles записали під час поїздки в Індію. Перші два диска – це сам альбом, перезведений сином покійного продюсера The Beatles Джорджа Мартіна Джайлзом Мартіном. Третій диск - містить 27 демозаписів, які музиканти зробили вдома у Джорджа Харрісона після повернення з Індії. Ще три диска займають невикористані дублі і різноманітні версії пісень з "Білого альбому", показують хід роботи над ними.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на каналі відомої ліверпульської четвірки The Beatles на YouTube з'явився новий кліп. Музиканти випустили нову роботу напередодні ювілейного перевидання "Білого альбому" (White Album, 1968). Відео на пісню "Glass Onion" - це яскрава барвиста анімація з використанням рідкісних архівних фотографій гурту.

Нагадаємо, культовий український режисер зніме фільм з Бредом Піттом.

Як повідомляв Знай.uа "Займайтеся любов'ю, а не війною": про стосунки Джона Леннона і Йоко Оно знімуть фільм.

Знай.uа писав, повернення в минуле: Йоко Оно переспівала легендарний хіт Джона Леннона.