Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 38-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку на Мальдівах.

Так, на знімку Вікторія відображена у відвертому чорно-білому купальнику сидячи на парапеті басейну. Модель зайняла звабливу позу, розсунувши ноги і виставивши груди вперед. Волосся Боні зібране в тугий пучок на маківці, на її обличчі помітний макіяж, а вона дивиться кудись убік. На її обличчі дивний вираз – чи то зухвалості, чи то обурення.

"Як вам моя засмага? Вже видно Мальдівський відтінок?", - підписала фотографію модель. А шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки.

"Навіщо тягнути за труси, в чому прикол?", "Вікторія, худніть! Потім важче буде, по собі знаю", "Трохи вульгарно", "Вчорашній червоний купальник ефектніше виглядав", "Купальник задирати навіщо?", "Мені ніколи не подобалися такі фото. Так, гарне тіло, фігура! Але скромність – прикрашає жінку", "Груди такі дивні збоку", "Виглядає як дешева тітка рязанська, яка молодиться", "Мабуть, на Анну Сєдокову хочеш бути схожа! Тільки Анечка – мама трьох дітей! Фото жахливе!", "Треба самій почати заробляти. Не набридло вішатися на багатих папиків?", - пишуть хейтери в коментарях до фотографії Вікторії Боні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.