Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість влаштувала цілий скандал навколо свого паралізованого батька і його другої сім'ї. Артистка зробила ремонт в квартирі і відвезла тата в пансіонат, а дружину, дочку і собаку Юрія Волочкова виставила за двері, не забувши розповісти про свої подвиги в соціальних мережах і на шоу. І тут Анастасія не обійшлася без легких грошей за рекламу і самомилування, розвісивши портрети себе коханої по всіх стінах батьківської квартири.

"Хлопці, компанія РВТ! Спасибі вам всім за допомогу в ремонті квартири мого тата, який ви так швидко здійснили, перетворивши татове житло в казку!🙏🏻 Немає слів! Я сама була в культурному шоці! Артем! Машенька дизайнер! Ви золоті люди!🙏🏻", - подякувала всім Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "Шкода Волочкова ....дуже шкода, були прогулянки з Оленою, своє усталене життя ... а тепер на дивані серед картин балерини.", "краще б поручні уздовж стін розвісила і коридор ширше зробила", "😃А як ви використовуєте батьків?", "Зруйнувала світ батька, позбавила його близьких рідних людей, тварин, яких він любив. Бездушна тварюка— об'явилася через 8 років— попіарилися і зробила батька нещасним".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.