Блондинкою, яка рубала сокирою Porsche в центрі столиці, виявилась співачка групи MDS. Дівчина пішла на такий крок заради піару.

Епатажний інцидент з сокирою стався під час зйомок кліпу на пісню "NO STRESS". За задумом режисера відеокліпу, головна героїня під час сварки викидає речі хлопця з вікна, а потім рубає сокирою його Porsche, повідомляє КП.

Все відбувалося серед білого дня і було дуже реалістично. "Постраждалий" автомобіль був припаркований в лівій смузі. Свою машину співачка припаркувала посередині і вільною для проїзду залишалася лише одна права смуга.

Мабуть, музиканти не повідомили міській владі про майбутню відеозйомку, оскільки пильні громадяни навіть викликали поліцію. Але нікого не заставши на місці і не отримавши заяви від постраждалих, правоохоронці поїхали.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відео розмістила у себе в Facebook співачка Тоня Матвієнко. На кадрах видно, як на вулиці Шота Руставелі блондинка в рожевому пальто порубала сокирою бампер і скло авто вартістю більше двох мільйонів гривень.

Сама артистка ніяких коментарів з цього приводу не дає. Проте, як виявилося, співачці все одно загрожує адміністративне покарання.

Як вважає столичний юрист Віталій Мацелюх, артистку можуть залучити за статтею за створення аварійної ситуації на дорозі. Крім цього, було порушення правил зупинки. Таким чином зірку чекає штраф до 680 гривень або позбавлення прав від півроку до року.

Читайте також: скажена блондинка, яка порубала сокирою Porsche в центрі Києва, виявилася відомою співачкою. Вгадайте, хто.

Раніше портал Знай.иа писав: "Я не хочу бути третьою зайвою": новий хіт Полякової обпече серце кожної жінки, готуйте хусточки

Також Знай.иа писав трембіти і віночки: переможниця "Голосу країни" заворожила новим кліпом