Відомий американський економічний журнал Forbes склав рейтинг найвисокооплачуваних виконавиць у світі. На вершині рейтингу присіла чарівна Кеті Перрі. Так, співачка після перерви в три роки повернула собі перше місце.

Варто нагадати той факт, що в 2015 році Кеті заробила $135 млн, що стало найбільшою зарплатою серед популярних співачок. Співачка повернулася на вершину рейтингу з доходом $83 млн.

Відомо, що на другому місці опинилася Тейлор Свіфт, 28-річна американка заробила за рік 80 мільйонів доларів. Замикає першу трійку Бейонсе з річним доходом в розмірі 60 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

А ось четверте місце посіла Пінк, 39-річна Аліша Бет Мур (справжнє ім'я співачки) зуміла заробити 52 мільйони доларів.

Леді Гага (32 роки) опинилася на п'ятому місці з доходом 50 мільйонів доларів. На шостому місці — Дженніфер Лопес. Її річний дохід склав 47 мільйонів доларів.

Ріанна потрапила у десятку з доходом 37,5 мільйона доларів (сьоме місце) в основному завдяки своїй успішній діяльності дизайнера жіночого одягу.

Варто нагадати, що відома американська співачка і композитор Кеті Перрі часто радує фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно артистка показала кілька спільних фото з легендарною Селін Діон і подякувала виконавиці за те, що вона її навчила. Яскравий золотий наряд з високими ботфортами, однак, припав до душі далеко не всім фоловерам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тейлор Свіфт є однією з найвідоміших та найобговорюваниших зірок у світі. 12 листопада, завершився останній тур американської співачки Reputation Stadium в підтримку шостого студійного альбому Reputation. І нехай музичні критики часто звинувачують дівчину в тому, що її творчість занадто проста, не можна ігнорувати той факт, що популярність Свіфт б'є всі існуючі рекорди.

Нагадаємо, двійники з минулого: 12 фото знаменитостей, які змушують повірити в реінкарнацію.

Як повідомляв Знай.uа Лана Дель Рей стала далекобійником, опубліковано відео.

Знай.uа писав, Тейлор Свіфт продає найдорожче за $3 мільйони, про це мріє кожен.