У вівторок, 20 листопада, відомого російського співака, зірку 90-х, Євгенія Осіна поховали в Москві на Троєкуровському кладовищі. Всі бажаючі могли попрощатися з артистом у поминальній залі цього ж кладовища. На церемонії поховання були присутні родичі, близькі друзі і колеги Євгена Осіна, серед яких було багато знаменитостей.

Цю інформацію повідомляє видання "Комсомольська правда".

Продюсер групи "Ласковый май" Андрій Разін в одній з соцмереж розповів, що час прощання зі співаком узгоджувався з його родичами і близькими людьми.

Як розповіли друзі відомого виконавця, в останні дні свого життя він почував себе вкрай самотньо. Євген продовжував вихлюпувати всі свої почуття у вірші, але навіть читати їх було нікому.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що Євген Осін страждав від серйозної алкогольної залежності, яка викликала незворотні наслідки не тільки в організмі музиканта, але і в його житті. Будучи в стані алкогольного сп'яніння, співак посварився майже із усіма друзями, які робили спроби хоч якось йому допомогти.

Попрощатися із зіркою прийшла його сестра, колишня дружина і донька. Дівчинка написала вірш, присвятивши його своєму батькові. Вона зачитала його прямо в залі прощання. У вірші можна було почути такі рядки: "Я не вправі судити, але тато все зробив сам".

Нагадаємо, розкрито нові подробиці смерті легенди 90-х - радянського і російського музиканта Євгенія Осіна. Повідомляється, що співак помер, страждаючи від самотності і депресії, і регулярно прикладався до пляшки. Також стало відомо, що у музиканта була муза – дівчина, не відповідала йому взаємністю. Він говорив їй, що помре, якщо вона не буде з ним. Так і вийшло.

Як повідомляв портал "Знай.uа", помер культовий американський музикант Рой Кларк, ім'я якого внесли в Зал слави.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Росії не стало знаменитого актора, зірки фільму "Тихий Дон" Сергія Юртайкина.