Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз прорекламувала послуги кондитерської дивним постом. Так, артистка закупила в школу доньці Аріні і її однокласникам десерти, проте явно забула помити голову.

"Хочу сказати величезне спасибі! Допомогли організувати солодкий сюрприз для моєї дочки і її однокласників. Швидко доставили неймовірно смачні макаруни з дуже крутим дизайном! Всі залишилися задоволені. Тепер буду замовляти солодкі презенти і солодкий кейтеринг тільки у них. І вам раджу 😉", - порекомендувала всім Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя перестаньте мазати волосся сонящниковою олією, ну що це таке(", "Знову порожня голова брудна і погляд ще тупіший став, бідолаха", "Дешева реклама...", "Ну, що за ніжний ангел сидить з коробочками для дітей? Це не та мила леді, яка любить чоловічі ноги тримати на своїх грудях?", "Хочеш підкупити однокласників дочки цими коробочками, щоб вони її не ганьбили через матусю? Малувато буде. Шукай іншу школу, куди Арішу будеш переводити в черговий раз.".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.