Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова опублікувала фотографію в ліжку з коханцем. Відповідний знімок з'явився в Instagram танцівниці.

"Добрий сонячний ранок", – написала Волочкова під знімком.

Балерина часто шокує своїх фанатів і хейтерів відвертими фото. Не став винятком і цей. На фото вона показала навколишню обстановку рано вранці.

Фолловери могли помітити, що поряд з Анастасією лежить, по всій видимості, її коханий. Їх ноги переплетені.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фанати звернули увагу на приємно оздоблення будинку, але при цьому дешевизну ліжка. Проте віддані фанати в черговий раз висловили захоплення красою і душевним багатством Волочкової.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися простим жіночим щастям всім заздрісникам на зло. Так, артистка позувала разом з сумним пухнастим котом і невідомим залицяльником, який ніжно вхопився за її покалічені ноги.

"Коли з самого ранку все в руках коханого.😊 І навіть я.🌺 LUCKY завжди поруч.😉 А у вас як?😉 ❤️ Продовжуйте задоволення, радість , щастя і кожна мить життя!" - зазначає вона.

Нагадаємо, немита Волочкова переключилася на дітей, фанати благають зупинитися. Анастасія Волочкова ніколи не забуває про легкі гроші, але частенько забуває помити голову.

Як повідомляв Знай. ua, голий зад Волочкової і чоловіча рука занурили Instagram в безодню божевілля. Волочкова скаженіла з загадковим "шкарпетковим людиною", але вийшло якось неестетично.

Знай. ua писав, що залицяльник Волочкової ніжно схопився за її ласти. Анастасія Волочкова похвалилася покаліченими ногами і тим, що черговий чоловік їх зовсім не боїться.