Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно артистка виклала цікавий знімок з мільйонером і меценатом Гаріком Корогородським. Так, знаменитості позували в образах кота Базиліо та лисиці Аліси для того, щоб зібрати гроші на медичне обладнання для дітей. До речі, у них це вийшло: за вечір організатори змогли зібрати 6 мільйонів гривень.

За кілька днів кадр зібрав майже 30 тис. лайків. Фолловери почали розхвалювати Полякову і відзначили, що вона дійсно схожа на лисичку:

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.