24-річна співачка Катерина Кіщук, яка отримала широку популярність як блогер і учасниця групи Serebro, повідомила про свій намір підкорити порноіндустрію. Відповідний запис з'явилася на сторінці в Twitter Каті.

Зовсім недавно стало відомо, що російська поп-група Serebro повністю змінить склад у лютому 2019 року. Про це користувачі дізналися з Instagram Каті Кіщук.

"Serebro у тому складі, який ви знаєте зараз, перестане існувати в лютому 2019-го. Але не прямо зараз: у нас є ще як мінімум два місяці разом", - повідомила співачка.

А ось в Twitter анонс про відхід з групи прозвучав набагато більш голосно і скандально. Користувачі, ясна річ, сприйняли твіт як жарт, але гарячим обговоренням це не завадило.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ну хоч якась та хороша новина в цьому році", "Буду слідкувати за новими колабораціями!", "Чоловіків можна радувати і по-іншому. Наприклад, на касі улюбленого магазину", "Сподіваюся ви всі втрьох туди йдете, відмінні групові видоси вийдуть", "Є відео, де вона йде в порнуху?", "Буду головним фанатом твоїх фільмів", "до Речі під час зйомок можете співати! Упевнений так ніхто не робить", "я б знялася з тобою в одному фільмі", "У кожному жарті є часточка правди. Сподіваюся))", "В сенсі??? Завжди думав що група Серебро - це не просто музична група - нам просто до кінця не показують їх кліпи", "Ссилочку закріпиш. Буду стежити за твоєю творчістю", "Пісня "Не треба болючіше" придбає свій справжній сенс".

Нагадаємо, продюсер відомої российской групи SEREBRO Максим Фадєєв заявив про повне оновлення складу тріо, однак після фінального туру.

Раніше Знай.ua повідомляв, екс-учасниця популярної української групи Serebro Олена Темнікова зізналася, що бореться з важким захворюванням.

Також Знай.ua писав, днями у мережі були опубліковані рідкісні знімки Олени Темниковой, на яких вона зображена без обробки фотошопом.