Донька колишньої дружини Потапа Ірини Горової і колись його прийомна донька похвалилася перед своїми підписниками пікантними фотографіями. Відповідна публікація з'явилася в Stories її Instagram.

Прийомна дочка українського репера і продюсера Потапа засвітила в мережі свою "п'яту точку". Відверте фото з'явилося на добу в її Stories.

На знімку Наталія позує в купальнику, але з оголеними сідницями. Дівчина стоїть спиною до камери і ніби навіть не помічає, що її фотографують.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Таким "спекотним" постом дівчина вирішила нагадати своїм численним фоловерам про літо і запитала, чи чекають вони вже цієї пори року.

Наталя дуже любить літо і море. Так, вона без сорому публікувала досить багато знімків в купальниках і з відпочинку, коли була там.

Раніше повідомлялося, що днями в Києві відбулася вечірка "Celebrate the Icons" на честь ювілею культових жовтих черевик TIMBERLAND. Відзначити цю подію прийшли багато українських знаменитостей, які відразу ж ішли до бару з безкоштовними коктейлями з віскі, а потім вели світські бесіди під сучасну музику.

Опинившись без нагляду своїх благовірних, зірки вирішили погуляти від душі. Особливо користувався популярністю у слабкої статі Потап. Чи не кожна дівчина на вечірці хотіла з ним обійнятися і сфотографуватися.

Нагадаємо, Каменських присвятила Потапу мимишный пост. Настя Каменських і Потап похвалилися новим спільним знімком, на якому виглядають дуже щасливими.

Як повідомляв Знай. ua, Потап поклав у рот Тіні Кароль якесь неподобство. Потап часто жартує над своїми колегами, в цей раз вийшло досить жорстко.

Знай. ua писав, що Потап без Насті Каменських обіймався з дівчатами на вечірці. У Києві пройшов захід, присвячений відомому бренду.