Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, як відзначила день народження дочки свого кращого друга Філіпа Кіркорова Алли-Вікторії. Так, знаменитість прийшла на веселе дитяче свято з донькою Софією. Скоріш за все, Алла-Вікторія дуже любить культового "Гаррі Поттера", адже вечірка пройшла саме в такому стилі.

За 20 годин кадр набрав понад 83 тис. лайків. Фолловери ж не змогли пройти повз і почали з'ясовувати, на кого більше схожа Софія і куди пропав чоловік Мурат, а також захоплюватися красою дочки Кіркорова:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.