Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила вилити душу фанатам і розповіла, що вже більше трьох років триває суд про спадщину покійного батька старшої доньки Аліни Валентина Белькевича. Як виявилося, "інша жінка" покійного колишнього чоловіка артистки весь час намагається довести, що той був альфонсом і не мав ні копійки. Так, Анна запрошує всіх журналістів на судове засідання в Київський Апеляційний суд.

За 19 годин жахлива історія зібрала майже 89 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і заступилися за свого кумира, всіляко підтримуючи Седокову:

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.