Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кілька кадрів з відомого проекту "Голос-7", де виступає в якості журі. Так, знаменитість позувала в коротенькій чорній сукні і чобітках на височенних підборах. Артистка запропонувала шанувальникам задати різні питання, на які вона відповість ввечері у прямому ефірі.

За годину кадр встиг зібрати майже 20 тис. лайків. Фолловери почали задавати безліч цікавих для них питань і щодо шоу, і особистого характеру. Були і ті, хто розкритикував фото Лорак і почав розпитувати недоречні речі:

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.