В мережу просочилися нові подробиці про закритій вечірці соліста німецької групи Raammstein Тілля Ліндеманна у Москві. Про це одна з дівчат, яка нібито була присутня на вечірці, розповіла в Stories свого Instagram.

Блогерка і учасниця 4-го сезону шоу "Холостяк" Тетяна Шмельова шокувала подробицями того, як проходять вечірки соліста всесвітньо відомої рок-групи. За її словами, вона потрапила на закритий захід після концерту зірки Raammstein.

Шмельова розповіла про величезну кількість алкоголю і навіть оргіях. При цьому ніяких фото або відео, які могли б довести її слова, у неї немає. Блогерка запевняє, що попередньо у всіх гостей забрали телефони і суворо заборонили щось фотографувати або знімати.

"Це жесть. Я таке бачила тільки в найдешевшій порнухи. Там одна знайома Тілля була... Залізли на стіл, пили з пляшки горілку, тр***один одного. Я такого давно не бачила. Навіть стало трохи лячно, що на закритій вечірці у Тілля відбувалося таке дно", - розповідає Шмельова.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в московському клубі ICON відбувся закритий концерт лідера легендарної німецької групи Rammstein. Зараз вже відомо, що виступ музиканта відвідала і співачка Світлана Лобода, якій приписують роман із музикантом. Лобода в супроводі охорони пройшла в будівлю, де спостерігала за концертом з VIP-ложі.

Нагадаємо, Лобода на концерті Ліндеманна "заспівала в його мікрофон". Співачка вразила фанатів своєю присутністю.

Як повідомляв Знай. ua, Ліндеманн привітав росіян з Новим роком, вийшло принизливо і з матом. Шнурів навчив Тілля російського мату.

Знай. ua писав, що Потап заспіває з Rammstein, а Лобода буде на підтанцьовці? Дивний движ в київському пабі переполошив столицю. Ліндеманн відвідав ресторан у п'ятницю ввечері. Він приємно проводив час у великій компанії.