Популярна українська співачка Віра Брежнєва, яка вже давно живе і працює в Росії, активно веде профіль в Instagram і частенько радує фанатів новими знімками.

На днях Віра побалувала підписників новим фото. На знімку зірка з'явилася в чорній сукні. Образ доповнила Віра стильним кольє і браслетом. Варто зазначити, що співачка в такому відвертому образі позує сидячи на великому дивані. Про це пише портал "Політека".

Так, до підпису Віра додала кілька рядків спогадів, а також зірка запитала, які фото переважають на сторінці у її підписників, постановочні або ж випадкові:

"Люблю це фото за випадковість, колір, настрій, який був у той момент і за мейк, який зробила мені донька @sonyaakiperman А у вашій стрічці більше випадкових фото або постановочних?)".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Підписники, тут же взялися коментувати новий пост Брежнєвої. Більшості прийшов до душі образ виконавиці, деякі навіть почали порівнювати її з відомими персонажами. Інші звернули свою увагу на зайву худорлявість Віри:

"комсомолка…. красуня….модель…жінка……дівчина…..мрія!!!!!най…най", "Більше схоже на постановочне, якщо б не відсутність макіяжу", "Повний фотошоп", "На ельфійку схожа з диво країни".

Варто нагадати, що відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram ніжними знімками з подругою - моделлю Оленою Перміновою. Знаменитості позували в розкішних сукнях, сидячи на задньому сидінні дорогого автомобіля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва порадувала підписників новим фото, на якому позує в образі ангела, а також написала довгий жалісний пост. На фотографії Віра позує в білому вбранні декорованому пір'ям і крилами.

Нагадаємо, Віра Брежнєва проміняла Меладзе на пекучого красеня.

Як повідомляв Знай.uа Брежнєва довела до сліз одним фото: лише б була жива.

Знай.uа писав, Путін вручав? Ані Лорак винесла з Кремля "Золотий грамофон", українці в сказі.