Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала фотографію, на якій позує сидячи на підлозі. На ній біле боді, яке повторює всі вигини фігури, а також балетні пуанти. Поруч з нею, навколо попи, лежить щось схоже чи то на шарф, чи то на халат. Анастасія зачесала назад нарощене волосся і зв'язала його у хвіст, уклавши його на плече. На її обличчі щільний шар штукатурки. Тільки от сидить Волочкова в якійсь неприродній позі.

У підписі до фотографії балерина написала: "А режисер нашого кліпу Оксана Рассказова сказала, що мої ноги не вмістити в кадр. Оксаночка, дякую за цю роботу! Знімали 12 годин поспіль! Мега крута буде тема". А також натикала, як зазвичай, купу хештегів. Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати.

"Терміново потрібно міняти імідж! І фотографа", "Ноги розсунь, а то так зразу й не впізнати тебе", "Фото гарне, білий колір вам дуже личить. Але ваш жаргон, Анастасія", "Красива дівчина, з красивими ніжками", "Анастасія вбила на повал, прекрасне фото", "Якщо жінка розумна, скажи їй, що вона красива. Якщо жінка красива, скажи їй, що вона розумна. Якщо жінка Волочкова, скажи їй, що у неї довгі ноги", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.