Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками в абсолютно незвичному для себе образі. Знаменитість відвідала показ культового модного будинку Versace, примірявши на себе розкішне блискуче рожеве плаття з глибоким декольте. Образ Кім доповнила високим хвостом, прозорими туфлями-човниками і ніжним макіяжем.

"Підготовка до шоу @versace", - поділилася планами Кардашьян. За 15 годин кадр набрав майже 1,5 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, і зазначили, що розкішній світській левиці личать і колір, і довжина сукні. Шанувальники буквально засипали Кардашьян компліментами, називаючи її "мілашкою" і порівнюючи з лялькою Барбі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.