Зірка фільмів для дорослих Марія Джейд оголилася прямо на вулиці. І це не були зйомки чергової стрічки. Річ у вітряній погоді та не зовсім вдалому виборі одягу.

Про це повідомляють американські ЗМІ.

25-річна актриса вузького жанру гуляла по вулицях Майамі зі своєю маленькою собачкою. Для спекотної погоди дівчина обрала коротку спідницю вільного крою і чоботи на підборах.

Марія Джейд
Марія Джейд

Марія Джейд ніби ненароком виглядала особливо гордовитою і ніби не помічала папараці, в об'єктив камер яких потрапила. Її образ холодної королеви розбив всього лише вітер.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Марія Джейд
Марія Джейд

Один порив сильного вітру оголив сідниці дівчини і показав не тільки жителям Майамі, але і всьому світу її нижню білизну. Папараці встигли зняти цей конфуз.

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковски затьмарила сонце солодкими булочками. Американська модель стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковски продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, який і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливий знімок в білому купальнику-бікіні, який майже не приховує інтимні місця на тілі. Емілі лежить на шезлонгу, приймаючи сонячні ванни.

Нагадаємо, Белла Хадід примудрилася навіть у сукні бути голою. Відома модель зробила фурор голим сукнею.

Як повідомляв Знай. ua, Аліна Гросу показала улюблені пози в ліжку і запропонувала фанатам вибрати. Артистка виклала фото, на яких позує в ліжку.

Знай. ua писав, що українська Кардашьян зводить з розуму мережа відвертим фото. Instagram-модель опублікувала фотографію у відвертій сукні.