Зовсім нещодавно новоспечена дружина принца Гаррі, Меган Маркл, з'явилася на церемонії British Fashion Awards — 2018, яка днями пройшла в Лондоні. Вагітна герцогиня Сассекська ніде не анонсувала свою участь, що стало справжнім сюрпризом. Втім, Меган з'явилася не просто так — вона вийшла на сцену, щоб вручити спеціальну статуетку дизайнеру Клер Уейт Келлер, яка створила її культову весільну сукню.

"Я рада вручити цю нагороду Клер Келлер! Дякую за прекрасну роботу. Рада бути з вами, адже Великобританія стала моїм новим домом", — промовила Маркл. Варто відзначити, що 37-річна герцогиня з'явилася на публіці в чорній сукні з відкритими плечима від Givenchy. Також вона доповнила образ туфлями від Tamara Mellon.

Модні критики не оцінили раптову появу знаменитості, як і королівський двір. Деякі помітили, що схоже плаття було на принцесі Данії Мері, у якому вона відвідала Німеччину. Це не перший раз, коли Маркл копіює стиль Мері.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще