Користувачі Instagram відзначають, що Loboda, яка будує кар'єру в Росії, сильно схожа на українську співачку Шер і її російську колегу Крістіну Орбакайте.

Лобода показала у своєму Instagram знімок, на якому зображена без видимого макіяжу.

"Всі люди як люди", – хештегом, що представляють цитату з пісні "Суперзірка", співачка супроводжує пост.

Користувачі Instagram тут же обсипали коментарями:

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Той момент, коли забула нанести косметику", – зазначає nizienko1996.

"Тут на Шер схожі", – пише aigerima_01_.

"Схожі з Крістіною Орбакайте чимось", – коментує anna_rudman_.

Нагадаємо, Джигурда потискав пузо Волочкової на очах у всіх: ідеальна пара

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила спростовувати чутки, якими сама ж і інтригувала. Так, артистка виставила кадр, на якому невідомий чоловік чіпає її кругленький живіт і запропонувала вгадати шанувальникам, хто ж це поруч з нею. Майже всі фанати тут же розсекретили Анастасію і з легкістю вгадали, що це Микита Джигурда. Втім, горе-скандалістка вирішила не мучити і незабаром показала фото цілком.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Кейт Міддлтон через 7 років показала світові весільні туфлі: таємниця розкрита

Кейт Міддлтон і принц Вільям одружилися ще в далекому 2011 році та весільну сукню герцогині Кембриджської давно розібрали на деталі, завдяки сотням фото і відео з королівського весілля. Не раз обговорювалася і розкішна тіара Cartier, і неймовірні сережки Robinson Pelham, і розпущене волосся, що було абсолютно заборонено і навіть макіяж, який наречена зробила сама собі.

Також "Знай.uа" писав про те, що Вікторія Бекхем звела любовне тату: невже розлучення?

Відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно шокувала шанувальників культової пари. Так, знаменитість з'явилася на людях без любовної татуювання на івриті, переклад якої було: "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові".