Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо був змушений віддати федеральній владі США статуетку Оскара, який був вручений Марлону Брандо в 1954 році за роль у фільмі "В порту".

Оскар актор отримав у подарунок від малазійського бізнесмена Джоу Лоу. Разом зі статуеткою актор отримав картину Пікассо "Натюрморт з головою бика". Зараз Лоу звинувачують у шахрайстві в особливо великих масштабах, він пустився навтьоки.

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Як з'ясували слідчі, Лоу робив подарунки знаменитостям з вкрадених грошей. Ді Капріо довелося повернути владі картину і статуетку Оскара.

Як уточнюється у виданні, кіноакадемія має право викупити статуетку всього за один долар. Можливо, нагороду Марлона Брандо вже у наступному році можна буде побачити в музеї премії.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Леонардо Ді Капріо
Леонардо Ді Капріо

Раніше повідомлялося, що в Голлівуді все менше залишається зіркових холостяків: нещодавно стало відомо, що Квентін Тарантіно одружився на своїй давній подрузі. А зараз, схоже, весільний дзвін дзвонить по Леонардо Дікапріо.

Як повідомляє US Weekly, "джерело, близьке до актора" повідомило, що Леонардо Ді Капріо в найближчому майбутньому може зв'язати себе шлюбом, і його обраниця — аргентинська модель Камілла Мороне.

Лео і Камілла зустрічаються вже більше року. Модель молодша від актора на 22 роки, але різниця у віці їх не бентежить. Камілла цілком успішно займається модельним бізнесом, в її резюме є і рядок про Victoria's Secret, а в останні роки навіть знялася в двох фільмах: "Буковскі" з Джеймсом Франко і "Жадання смерті" з Брюсом Віллісом.

Але все ж, варто зберігати здоровий скептицизм, бо звістки про майбутнє весілля Ді Капріо з'являються в американських таблоїдах далеко не перший раз.

Нагадаємо, 43-річний Леонардо Ді Капріо і 21-річна Каміла Мороне зустрічаються вже більше року, і за словами інсайдерів, Лео весь вільний час проводить з коханою. Каміла вже навіть познайомила актора зі своєю мамою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Мадонна зворушливо привітала Ді Капріо з днем народження

Також Знай.uа писав, що відомий музикант присвятив пісню про кохання Леонардо Ді Капріо.