Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним, але розкішним образом від відомого українського дизайнера. Так, артистка позувала в довгій вузькій сукні з модним у цьому сезоні анімалістичному принті леопарда і ідентичними високими чобітками, доповнивши образ бордовим пальто і масивними сережками.

"Добренький ранок пупсики!)", - побажала всім Полякова. Фолловери залишилися в захваті від яскравого вбрання: "Хижачка", "Шикарна фігура😻💥💥💥", "Ну Оля, Ви просто Богиня.....я вами захоплююсь 😍", "Біла пантера.", "Королева! 🔥", "Дуже позитивна🔥🔥😘".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.