Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram романтичними кадрами. Так, знаменитість і її чоловік Каньє Уест вирушили на пізнє побачення щоб помилуватися на шоу Шер. Щаслива парочка не відходила один від одного ні на крок і з радістю позувала фотографам.

"Побачення пізньої ночі, щоб побачити Шер - це завжди відмінна ідея!", - підписала спільний знімок Кардашьян. За 18 годин серія фото зібрала 2,1 млн. лайків. Фолловери залишилися просто в захваті, адже вони обожнюють, коли Кім показує сім'ю, а особливо якщо Каньє посміхається, що буває вкрай рідко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.