Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, який нещодавно похвалився перед фанатами, що зміг потримати за груди українських красунь Тіну Кароль і Настю Каменських, знову взявся за свою "улюблену" справу.

Про це стало відомо завдяки новому сторіз в Instagram артиста.

Так, Потап зробив це і з Олегом Вінником. Варто зазначити той факт, що сам Олег Винник ще не відповів на такий жарт відомого продюсера.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що Настя Каменських, яка зараз виступає сольно під псевдонімом NK, часто вибирає для виходів у світ сексуальні вбрання, що підкреслюють всі принади її схудлою ідеальної фігури. На цей раз популярна українська співачка, яка не змогла стримати сліз під час останнього ефіру шоу "Х-Фактор", вразила шанувальників не тільки своєю емоційною поведінкою. Шанувальники співачки не залишили без уваги її яскравий образ і розкішний наряд. Настя вибрала сексуальну міні-сукню з глибоким декольте, яке підкреслювало розкішні груди співачки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram. Знаменитість любить жартувати над колегами по шоу "Голос", особливо часто над Тіною Кароль. Так, артист виклав смішний кадр, на якому вхопився за груди співачки. Правда, картонні й тільки на фотографії.

"Тільки не треба писати , що це не пристойно ,у кожного свої ікони і своя релігія ! #голоскраїни", - пожартував Потап.

Нагадаємо, Декольте Каменських схвилювало "Х-Фактор" куди сильніше, ніж голос.

Як повідомляв Знай.uа Борис Апрель: як трансформувався зоряний воїн і чому в підсумку став Зіанджою.

Знай.uа писав, Потап поділився секретами виховання сина: рятує від оскаженілих фанатів.