Співачка Анна Седокова, яка зовсім нещодавно втекла з РФ в Україну, попалася на фотошопі.

Пікантні знімки захоплюють багатьох фанатів: пишні груди, тонка талія і апетитно підтягнуті сідниці – всього цього у Ганни в надлишку. Як з'ясувалося, артистка не проти «поліпшити» себе за допомогою фотошопу, оскільки на роликах без ретуші, які вона розміщує в Stories в Instagram, співачка виглядає дещо інакше. Вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі коротким відео з студії однієї з радіостанцій, де видно, що її стегна більше, ніж ті, що розміщені на фото в записі, а також помічений випираючий живіт.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До того ж, руки Анни не так худі і підтягнуті, як на знімках.

Нагадаємо, Переможниця "Голосу країни" збиралася "припинити займатися цією справою"

Альона Луценко розповіла про шлях від простої сільської дівчини з села до переможниці головного вокального шоу країни.

Напередодні прем'єри 9-го сезону шоу «Голос країни» журналісти поспілкувалися з Оленою Луценка – торішньою переможницею. Талановита вокалістка з Білої Церкви розповіла, як змінилося її життя: коли-то вона була простою дівчиною і мріяла про сцену, а тепер занурилася в шоу-бізнес. Нещодавно Олена презентувала кліп на свою першу авторську пісню – «Над Україною».

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Седокова потрапила в обійми чоловіка мрії: і нічого, що він одружений

Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне фото з восковою фігурою глави сімейства мультфільму "Суперсімейка" Містера Виняткового і малюком Джек-Джеком. Шанувальники тут же почали жартувати, що це точно батько однорічного сина артистки Гектора і нагадувати Анні, що він одружений взагалі-то.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мільярдер влаштував дочки найдорожче весілля в історії: тиждень застілля, "вершки" суспільства і нереальна розкіш