Каліфорнійський артист Oliver Tree оприлюднив у мережі кліп на пісню Hurt зі свого дебютного альбому. Виконавець вибрав для зйомок кілька локацій в Києві.

Режисером виступив сам музикант і Brendan Vaughan. Над кліпом працювала студія Snow Beach і українська компанія 2332. Локаціями для музичного шедевра стали спальні райони, а також Рибальський міст у столиці.

Oliver Tree
Oliver Tree

Сюжет доволі простий, а от вбрання музиканта дивує: він постає в кількох різних екстравагантних образах. Виконавець демонструє кілька способів самогубства, оживає в труні, а його тіло стає обезголовленим.

Oliver Tree
Oliver Tree

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На Рибальському мосту співак постає в образі розіп'ятої людини. Крім того, для зйомок кліпу використали справжній танк.

Oliver Tree
Oliver Tree

Oliver Tree - молодий інді-поп і хіп-хоп виконавець з Каліфорнії, США. У 2017 році він підписав контракт з Atlantic Records. У Києві музикант зняв кліп на сингл зі свого дебютного альбому Ugly is Beautiful, який вийде в 2019 році.

Oliver Tree
Oliver Tree

Oliver Tree
Oliver Tree

Цікаво, що Київ стає популярною локацією для зйомок зарубіжних виконавців. Раніше ми писали про те, що Києві два дні поспіль перекривали Дарницький міст для зйомок кліпу відомої американської виконавиці і номінантки премії "Греммі". Цією співачкою виявилася Майлі Сайрус.

Дивіться: Oliver Tree - Hurt [Music Video]

Нагадаємо, співачка Майлі Сайрус підтвердила свою участь у зйомках п'ятого сезону відомого науково-фантастичного серіалу "Чорне дзеркало". Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно скандал після жарту на адресу співачки Зіанджі у програмі "Ліга сміху", отримав продовження. Також "Знай.ua" писав, померла легендарна рок-співачка.