Нещодавно скандальна американська співачка Майлі Сайрус підтвердила свою участь у зйомках п'ятого сезону відомого науково-фантастичного серіалу "Чорне дзеркало".

В ефірі шоу Говарда Стерна на питання про участь у серіалі, популярна співачка відповіла: "Якщо ви спробуєте вгадати, то у відповідь я ствердно чи негативно кивну". Про це передає видання The Hollywood Reporter.

Варто відзначити, що ведучий побачив відповідь Майлі і назвав її "ствердною". При цьому дівчина уточнила, що не впевнена, чи можна говорити про роль у серіалі до його виходу.

Як відомо, прем'єра довгоочікуваного п'ятого сезону "Чорного дзеркала" має відбутися 28 грудня на стрімінговому сервісі Netflix.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше повідомлялося, що користувач Twitter з ніком langdonsslut опублікував на своїй сторінці скріншот твіту Netflix. У ньому міститься інформація про дату прем'єр популярних серіалів. На даний момент початковий твіт недоступний.

У публікації зазначено, що перша серія нового сезону "Чорного дзеркала" має цікаву назву "Bandersnatch", що російською звучить як "Брандашмыг". Ймовірно, серія буде пов'язана з вигаданою істотою, персонажем казки Аліса в країні Чудес Льюїса Керролла. Брандашмиг – це великий, небезпечний і кровожерливий монстр, який загрожує головним героям.

Нагадаємо, що создатели сериала Stranger Things / "Дуже дивні справи" для сервісу Netflix вирішили перевершити колег з HBO неінформативністю першого тизера. Але стало відомо, що прем'єра третього сезону відбудеться влітку наступного року.

Як повідомляв портал Знай.иа, ВВС спільного з Netflix опублікували трейлер анімаційного проекту "Мешканці пагорбів". Основою для серіалу став твір письменника Річарда Адамса. Світ побачить першу серію вже 23 грудня цього року.

Також портал Знай.иа писав, що популярний актор Кіт Харінгтон, виконавець ролі Джона Сноу, повідомив шанувальникам "Гри престолів" сумні новини. В наступних спін-оффах, приквелах і продовженнях серіалу його більше не побачать.