Англійський музикант і автор пісень Ед Ширан вже брав участь у зйомках фільмів і телепередач. Для нього акторська гра в епізоді "Зоряних війн" буде не першим досвідом, однак доволі важливим.

Співак, який нещодавно отримав почесний орден Британської імперії, зіграє важливу роль у "Зоряних війнах". До слова, Ед Ширан вже знімався у епізодичних ролях культових кінострічок, серед яких "Гра престолів", тому на знімальний майданчик "Зоряних війн" Ед прийде досвідченим та натхненним.

Як повідомляє The Scottish Sun, кіносерія з Едом Шираном з’явиться на екранах 19 грудня 2019 року. Він зіграє одного зі штурмовиків у дев'ятому епізоді франшизи "Зоряних війн". Як повідомляється, підготовка до зйомок вже розпочалась, однак сам Ед Ширан поки що чутки не підтверджує.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

До слова, британський співак може стати найменшим штурмовиком в історії "Зоряних війн", адже його ріст має всього 170 см.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що авторитетний економічний журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей, які ще не досягли 30 років. Відомо, що такі списки журнал публікує раз на рік. Так, на першому місці виявилася 21-річна Кайлі Дженнер. Учасниця реаліті-шоу і молодша сестра Кім Кардашьян за рік заробила $166,5 млн.

Другу сходинку посів 27-річний британський поп-музикант Ед Ширан, який заробив $110 млн. А ось замикає трійку лідерів 26-річний бразильський футболіст Неймар. Він зміг заробити $90 млн.

Також передавалось, що у мережі з'явилася інформація, яка показує музичні вподобання українців за 2018 рік. У підсумку виявилося, що окремі гурти і виконавці змогли впоратися з різким оновленням вітчизняного музичного ринку.

Нагадаємо, російська "плакальниця" нахабно вкрала хіт гурту KAZKA: вуха в'януть.

Як повідомляв Знай.uа автор хіта "Плакала" "Kazka" пояснив сенс пісні: суть проста.

Знай.uа писав, що українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря.