Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Так, знаменитість помітно утеплилася на зиму і похвалилася ніжним макіяжем. Деякі шанувальники помітили, що артистка вже переборщила з уколами краси і збільшенням губ.

За добу кадр зібрав понад 67 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Перебір з ботоксом-Ані Лорак вже не та...", "І спертий макіяж", "Жаба.", "Ми теж любимо, але хірургів зупиніть - зіпсують.". Більшість все ж похвалили кумира за творчість і красиві очі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.