Крайній прямий ефір популярного українського шоу "Х-фактор" був дуже хвилюючим для Діми Волканова, хлопець відчував подвійну відповідальність.

Діма боровся за вихід у фінал конкурсу, і при цьому він виконував пісню члена журі володаря всіх українських "вовчиць" Олега Винника.

Про це стало відомо завдяки прямому включенню одного з українських телеканалів.

Варто зазначити, що із завданням він впорався на відмінно за оцінками журі та за підтримки глядацької аудиторії. Залишився останній етап перед фінальним ефіром 22 грудня о 19:00.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Варто нагадати, що відомий український музикант і продюсер Олексій Потапенко (Потап) вельми своєрідно вибачився перед співачкою Тіною Кароль за нещодавній тролінг в її бік. У своєму Instagram він опублікував фото, на якому нібито чіпає груди виконавиці, торкаючись до її фотографії на стіні.

Під фотографією Потап написав про те, що не хоче, щоб люди писали про невихованість, адже у всіх свої ікони і релігії. Після цього, до речі, у своїй сторіс він виклав таке ж фото, але вже з Настею Каменських. Вона його навіть репостнула.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярний український співак Олег Винник брав участь у новорічному шоу на телевізійному каналі "Україна", поставши перед своїми фанатами в абсолютно несподіваному образі. Запис цього новорічного шоу покажуть на каналі о 20:00, 31 грудня.

Перед глядачами співак з'явиться у яскраво-червоному костюмі, пояснивши за лаштунками, що цей колір – символ багатства і успіху, тому вибір Олега припав саме на нього. Журналісти поцікавилися у Винника, чи сподівається він таким чином задобрити жовту свинку – символ наступного року, на що він відповів: "А чому б і ні? Я хочу, щоб наша країна була багатою і успішною, щоб нам ніхто не "підсовував свиню". Нехай наша Україна подібно молодому поросяті стрімко росте і розвивається".

Нагадаємо, Каменських вразила глибоким декольте на сцені Х-Фактору.

Як повідомляв Знай.uа фаворитка Х-Фактора привідкрила закулісся шоу: не вмію і не хочу.

Знай.uа писав, фаворитка Х-фактора розповіла правду про те, що відбувається за лаштунками шоу: "Я не вмію, та й не хочу цього робити".