Цих знаменитостей скоро чекають перші хвилювання і безсонні ночі, але ми впевнені, що воно того варте. Тепер вони зможуть відчути велику рядость материнства. Про це передає Clutch.

Валентина Хамайко

5 грудня Валентина Хамайко народила четверту дитину. Телеведучій сильно пощастило: малюк з'явився на світ дуже швидко, всього за півгодини.

Регіна Тодоренко

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

5 грудня у подружжя Влада Топалова та Регіни Тодоренко народився син. Телеведуча, яка активно працювала до самого дня пологів, змогла лише за тиждень повернути колишню форму.

Дарина Мельникова

Зірка "Татусевих дочок", яку багато хто пам'ятає по ролі підлітка, народила другу дитину. Пост про це вона опублікувала 15 грудня, підписавши його "Ну що, ось вже кілька днів як… я читаю книжки з виховання!", так що точна дата пологів невідома.

Єлизавета Боярська

У ніч на 5 грудня ще одна знаменитість стала мамою - актриса Єлизавета Боярська, дочка того самого д'Артаньяна, народила другу дитину. Лікарі припускали, що пологи почнуться в кінці грудня, але все відбулося значно раніше. У Єлизавети і її чоловіка вже є 6-річний син.

Хіларі Дафф

31-річна співачка і актриса Хіларі Дафф вдруге стала мамою, народивши дочку 25 жовтня.

Нагадаємо, українська співачка Регина Тодоренко і її чоловік російський співак Влад Топалов нещодавно стали батьками. Співачка подарувала своєму чоловікові сина. Сьогодні Влад Топалов разом зі своєю сестрою Аліною зустрів Регіну після виписки з пологового будинку.

Раніше Знай.ua повідомляв, відома українська телеведуча, зірка програми "Сніданок" на каналі 1+1 Валентина Хамайко вчетверте стала мамою. У неї народився син.

Також Знай.ua писав, відома російська актриса Єлизавета Боярська, дочка зірки радянського і російського кіно Михайла Боярського, яка раніше увійшла в число найкрасивіших жінок світу, народила другого сина. 32-річна Єлизавета народжувала в приватній клініці Санкт-Петербурга.