У вівторок, 18 грудня, голлівудський актор Бред Пітт відзначає 55-річний ювілей. Незважаючи на вік його все ще називають секс-символом. Про це передає Clutch.

Вільям Бредлі Пітт народився в 1963 році в невеликому містечку в США. В юності він захоплювався спортом і музикою. У колежді він вивчав маркетинг і журналістику, але в якийсь момент вирішив відправитися в Голівуд за своєю головною мрією.

Бред почав кар'єру в 1987 році. Він грав епізодичні ролі і знімався в серіалах, поки в 1994 році його не запросили у легендарний фільм "Інтерв'ю з вампіром".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У 1995 році він знявся у не менш культовому фільмі "Сім". На зйомках Пітт завів роман з актрисою Гвінет Пелтроу. Пара чудово виглядала і подобалася публіці, але протрималася недовго.

У 2000 році Пітт зустрів Дженніфер Еністон, і майже відразу на ній одружився. Їх шлюб тривав п'ять років і причиною розриву багато хто називає небажання актриси народжувати дітей.

Насправді ж розлучницею стала Анджеліна Джолі. У 2006 Бред оголосив, що актриса чекає від нього дитину. Вони познайомилися на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". Діти не змусили їх піти під вінець, тому вісім років цивільного шлюбу закінчилися весіллям в 2014 році.

У подружжя Джолі-Пітт шестеро дітей, троє з яких прийомні.

В офіційному шлюбі пара прожила зовсім недовго і в 2016 оголосила про свій розрив. Зараз колись найкрасивішу пару Голлівуду називають найскандальнішою: вони ділять між собою майно і дітей. Анджеліна всіляко намагається вибити повну опіку над дітьми, в той час як Пітт хоче хоча б з ними бачитися.

Минуло 25 років з моменту, як в 1994 Бреда Пітта назвали одним з найсексуальніших красенів Голлівуду, а він все еще гарний. Правда, останні кілька років Пітт залишається самотнім.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нібито досягли юридичної домовленості стосовно своїх дітей, виявилося, знову ведуть війну.

Раніше Знай.ua повідомляв, актриса Анджеліна Джолі розповіла про те, що розмовляє зі своїми дітьми про проблеми насильства.

Також Знай.ua писав, папараці спіймали всесвітньо відому голлівудську актрису Анджеліну Джолі під час прогулянки з дітьми.