Популярна українська телеведуча, фіналістка проекту "Танці з зірками" на каналі "1+1" Леся Нікітюк поділилася з шанувальниками новим спокусливим фото в білизні.

Леся Нікітюк, ведуча
Леся Нікітюк, ведуча

Пікантний знімок Леся опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На ньому вона постала в чорному оксамитовому боді, яке чудово підкреслило її струнку фігуру. Зірка позувала в компанії свого перукаря Артема Чернишова.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Привіт, мої дівчатка. Я знаю як ви мене підтримували протягом року. Тому я вирішила зробити вам подарунок — хтось із вас зможе потрапити до мого друга на безкоштовне фарбування і зачіску", — написала Нікітюк.

Шанувальники Лесі були у захваті від її нової публікації і засипали її компліментами.

"Ти супер, дуже крута", "Лесько, яка гарна", "Та ти суцільний секс", "Яке струнке тіло. Фігура просто бомба", — прокоментували люди.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк спровокувала безліч пліток через новенькі Stories в Instagram.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Зовсім нещодавно знаменитість натякнула про свої заручини, але коханого чоловіка все ще вперто тримає в таємниці. Проте несподівано для всіх артистка та її колега Сергій Притула не приховували ніжних почуттів на прем'єрі фільму "Секс і нічого особистого". Парочка фліртувала і цілувалася у всіх на очах.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відверто розповіла про свій досвід у нетрадиційних стосунках, а також про стосунки з чоловіками, про коханого чоловіка та про участь в шоу "Танці з зірками" і те, за що їй не соромно.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Про все це Нікітюк зізналась ведучому програми "Слава+".

Так, в ході веселої розмови Леся Нікітюк розповіла про те, що цілувалася із дівчатами і вважає, що це цілком нормально.

Коментуючи чутки про те, що у неї нібито нетрадиційна орієнтація, Леся сказала:

"Звичайно я цілувалася з дівчатами. Так усі дівчата цілуються із дівчатами, це правда. Ну а що тут такого? Так, по-дорослому, в губи. Не в лоб же", — зазначила телеведуча.

Також Знай.uа повідомляв, що черговою зіркою розважальної програми "Слава+" стала популярна телеведуча Леся Нікітюк.