Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала нове фото, яким розчарувала фанатів остаточно.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона позує в дивній спідниці, яка швидше нагадує пляжне парео і оголює ноги. Груди артистка прикрила ще більш дивним бюстгальтером, інкрустованим стразами. На шиї у співачки масивне кольє з камінням, а на голові щось схоже на кокошник. І все б нічого, але позує Ані Лорак під зливою, вона вся мокра, ще й руки розвела в сторони.

Артистка не підписала свою фотографію і не пояснила шанувальникам, що це за кадр і навіщо вона його зробила. Немає до фото і геолокаціі, так що фолловери можуть тільки здогадуватися, де воно було зроблено. Шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього неоднозначного фото і почали активно обговорювати. Деякі підписники засипають Лорак компліментами, побажаннями і визнаннями в любові, але є і ті, кому її фото не сподобалося.

"Незрівнянна", "Незвичайна і як завжди прекрасна!", "Мата Харі 21 століття. Зачаровує", "Красиво. Але дуже мокро", "Згадала про Мата Харі. Тут схожі на неї", "У порно не пробували?", "Шо попало", "Голою потрібно бути якщо гарна фігура. Наявність або відсутність таланту тут ні до чого", "богиня", "В такому вбранні тільки в душ. Як не соромно?", "Чудова", "Богиня краси!", "Філі в пір'ї не вистачає", "Раніше важливо було мати голос, а зараз гарно виступити", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".