Для відомої польської акторки Барбари Брильської 2018 рік став справжнім випробуванням.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому відвертому інтерв'ю акторки для передачі "Вихід у люди", пише портал "Політека".

Легендарна акторка розповіла, що ще один страшний рік — це рік, коли загинула її донька, але 2018 рік був ще страшнішим.

"2018 рік — найжахливіший рік в моєму житті. Не рахуючи того року, коли загинула моя дочка. Але це було 25 років тому. Так от в 2018 помер батько моїх дітей, померла моя мама. Вона зламала шийку стегна, але лікарі відмовилися лікувати, залишили вдома, і вона померла, у 99 років. У мене вже немає сил жити!" — розповіла Брильська в ефірі програми.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Польська акторка поскаржилася на рідного сина, який припинив її слухати, і зазначила, що не страждає зараз депресією, але раніше вона була більш енергійною. Брильська також заявила в ефірі, що у неї багато планів, але на сьогоднішній момент сили практично закінчилися, і цілими днями вона просто лежить на дивані і думає про минулі часи.

Варто нагадати, що раптовий успіх негативно позначилася на психіці юного Маколея. У підлітковому віці він пройшов багато труднощів. Здавалося, що його кар'єру зруйновано, проте Маколей повернувся на екрани і сьогодні є частим гостем багатьох телевізійних шоу.

На одному з таких Маколей розговорився і розповів про свої стосунки з поп-королем Майклом Джексоном. Навколо цієї парочки ходило багато чуток, громадськість не могла повірити в дружбу між дорослим і маленьким хлопчиком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіянам вперше за 10 років не покажуть комедію Ельдара Рязанова "Іронія долі, або з легким паром" увечері 31 грудня. Фільм відсутній в передноворічних анонсах телеканалів. Увагу на відсутність стрічки в ефірній сітці звернула телеоглядач Аріна Бородіна. Вона зазначила, що "Іронію долі" можна буде побачити лише вдень і тільки на одному каналі.

Нагадаємо, Сердючка перетворилася на радянську акторку.

Як повідомляв Знай.uа Барбара Брильська стала персоною нон-ґрата в Росії.

Знай.uа писав, подтяжка, ботокс, губи-качечки: як виглядали зірки 20 століття в Instagram.