Популярна американська модель plus-size Ешлі Грехем, вага якої становить понад 90 кілограмів, не втомлюється радувати шанувальників новими пікантними фото.

Ешлі Грехем
Ешлі Грехем

Про це пише портал Рoliteka.

Пишнотіла красуня протягом багатьох років своїм прикладом мотивує жінок по всьому світу приймати своє тіло з усіма мінусами і плюсами. Так, нещодавно модель-пампушка в черговий раз довела світові, що можна залишатися неперевершеною навіть маючи такі соковиті форми.

Ешлі Грехем
Ешлі Грехем

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Епатажна модель опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує у звабливій білизні. Дівчина лежить на сходах у чорному комплекті з тонким червоним мереживом. Волосся Ешлі розпущене і акуратно укладене на одне плече, а на її обличчі легкий стриманий макіяж. Одна рука моделі злегка торкається стегна, а другу вона витягнула вгору за голову.

У підписі до фотографії Ешлі Грехем рекламує власний бренд нижньої білизни і пропонує замовляти його в якості подарунків на новорічні свята.

“Шукаєте ідеальний подарунок в останню хвилину? Подаруйте собі або коханим мій найкращий бюстгальтер Phenomenon! Посилання на магазин в профілі”, – написала під фото Грехем.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці пишнотілої моделі. Ешлі засипають компліментами в коментарях, але деякі вважають, що така фігура, як кажуть, “на любителя”. Варто додати, що за кілька годин з моменту публікації фото Ешлі Грехем в нижній білизні зібрало майже 157 тисяч відміток “мені подобається” та близько півтисячі коментарів. Всього на сторінку моделі plus-size Ешлі Грехем підписані майже вісім мільйонів користувачів соціальної мережі.

Нагадаємо, Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в спокусливому купальнику синього кольору. Дівчина стоїть у яскравих роликах і фотографується біля крихітного рожевого кабріолета, спершись на нього п'ятою точкою.

Раніше Знай.uа писав про те, що Ешлі Грехем опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в довгому червоному платті спокусливого крою.

Також Знай.uа повідомляв, що пишнотіла модель попозувала фотографу в нижній білизні.