Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram кілька кадрів з недавнього кліпу на пісню "Сон". Так, артистка позувала у відвертому боді в паєтках і похвалилася моментами бекстейджів. Варто відзначити, що трек вважають автобіографічним, адже артистка написала його одразу ж після зради чоловіка Мурата.

"#сон", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "не сумуйте!Все буде відмінно!!", " я не можу дивитися на ваші сумні оченята.... Кароліна..... 😭", "Шалено красивий кліп.💘ми поруч, Каролін🙏посміхайтеся, будь ласка💝💙", "Неймовірні образи😍😍😍 Каролін посміхайтеся завжди! Тим більше скоро новий рік, а потім може і відпустка) Потрібно думати позитивно😊", "Все буде добре а навіть і краще!!!🙌".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.