Нові пісні відомої російської співачки Алли Пугачової були злиті в мережу невідомими хакерами. Композиції артистка спеціально підготувала до ювілейного концерту.

Відомо, що кібер-шахраї опублікували в мережі композиції "Поживи в моїй шкурі" та "Що бачу, те співаю".

У пісні "Поживи в моїй шкурі" Пугачова просить не вчити її жити тих, хто не побував "у її шкурі". У другій композиції співачка співає про любов свою і відмовляється співати про Нью-Йорку, Париж, долари і рейтинги Forbes, так як вона їх "не бачить".

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Співачка поки не дає коментарів з приводу інциденту з хакерами.

Нагадаємо, Алла Пугачова - воістину імператриця естради. А в молодості – місцями шалена. Про її романи досі згадують з придихом. Про ті, які були, і про ті, які вже придумала сама публіка. Розповідали, що Пугачова крутила романи з Сергієм Челобановим Володимиром Кузьміним, колишнім чоловіком Ангеліни Вовк Геннадієм Чортовим і багатьма іншими. Сама Алла виходила заміж п'ять разів.

Тепер сенсація: в послужний список Примадонни трохи не потрапив молодий на той час лідер культової групи "Аліса" Костянтин Кінчев. У всякому разі, про це журналістам за гроші проговорилася подруга рокера Іветта Тиркіна. Фронтмен рок-проекту в той час був у всіх на слуху. Алла переживала спад популярності і попросила розшукати для неї юного музиканта. Тоді в поле хижого зору Пугачової потрапив юний Кінчев. Вона хотіла дістати зірку до себе в Театр пісні, проте рокер відмовився. Причину Іветта Тыркина не пояснила, а також не розповіла, як далі складалися відносини Примадонни і її невдалого коханця і протеже.

Раніше зазначалося, що прихильники Алли Пугачової розкритикували її вбрання і порадили одягатися скромніше.

Також "Знай.uа" писав, що російська зірка помітно помолодшала, схудла і скинула не один десяток років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Примадонна майстерно змінює свої образи.