Мама Насті Каменських вирішила відповісти на запитання Каті Осадчої під час передачі "Світське життя" про стосунки дочки з її другом і наставником Потапом. Відзначається, що компанію їй склала співачка Алла Кулдай – вона є хрещеною матір'ю Насті.

Як каже Лідія Каменських, вона була твердо впевнена, що донька стане популярною. А хрещена матір Насті розповіла про створення дуету з Потапом.

"Я б хотіла щось порадити, але Настя має настільки приголомшливий смак і внутрішнє чуття, що їй не потрібно нічого радити, вона просто молодчинка", -зазначає Алла.

Лідія у свою чергу додає, що саме Потап допоміг їй досягти висот, тому вона рада, що Настя зуміла його зустріти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Вона в пошуках була, і я дуже рада, що так склалося життя, що вона зустріла Олексія", - говорить Лідія Каменських.

Ходять чутки, що Настя Каменських має стосунки з Потапом і живе разом з ним. Їх не раз бачили разом на отдыхах, світських заходах, а також саме Потап супроводжує Каменських в її поїздах в Америку, при цьому не будучи її продюсером.

Нагадаємо, Потап розповів несподівану правду про конкуренцію з Каменських: я виграв всі призи

Популярний український шоумен і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, розповів усю правду про конкуренцію зі своєю творчою напарницею Настею Каменських, а також про популярність.

Відомий співак повідомив цікаві подробиці під час зустрічі з журналістами, передає Политека.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Настя Каменських кардинально змінила зачіску, шанувальники не дізнаються

Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в закулісся шоу "Х-фактор".

Також Знай.uа" писав про те, що Никитюк помстилася журі "Танців з зірками": постраждали Яма і Кухар