Знаменитості теж колись були маленькими і виступали на святах. На честь Нового року вони вирішили пригадати, як водили хороводи навколо ялинки. Передає Clutch.

Ольга Сумська

Актриса росла в інтелігентній львівській родині, тому все дитинство провела на театральних підмостках. У дитячому садку Оля грала Сніжинку і відмінно справлялася з головною роллю.

Надія Матвєєва

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Телеведуча Надія Матвєєва родом з Криму. Вона була творчою особистістю з самого дитинства, а одного разу на ранку грала роль Конячки.

Наталія Водянова

Надія Водянова народилася у звичайній сім'ї в провінційному російському місті.

"На купівлю карнавальних костюмів в той час, коли Наташа була маленькою, грошей не було, але становище рятувала мама, Наталчина бабуся. Вона велика рукодільниця, завжди любила шити, вишиває досі", — згадує мама моделі.

На кожен ранок у моделі була ошатна сукня, зшита з клаптиків або старого пальто.

Юлія Ковальчук

Екс-солістка групи Блестящие Юлія Ковальчук в дитячому саду була Червоною Шапочкою. Костюм персонажа дівчинці зшила мама.

Пізніше Юлі дістався роль шахової фігури. У виставі, присвяченій війні, противниками шахів були фігурки доміно.

"Зараз я б із задоволенням стала б Снігуронькою. Цей новорічний персонаж коханий усіма. До того ж вона - справжнє втілення жіночності та краси", — розповіла в одному з інтерв'ю Ковальчук.

Анфіса Чехова

Анфіса Чехова зізналася, що їй завжди діставались ролі негативних персонажів, Бабок-йожок або злих чаклунок. А вона мріяла про роль Снігуроньки.

"Мріяла бути Снігуронькою. Але мені казали: ти що, Снігуронька маленька, біленька, з великими блакитними очима", — ділиться Анфіса Чехова.

Нагадаємо, найоригінальніші ідеї для прикраси новорічної ялинки.

Раніше Знай.ua повідомляв, найкращі та найоригінальніші рецепти на Новий рік 2019.

Також Знай.ua писав, головні заборони на Новий рік, якими не можна знехтувати.