Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість, як і багато хто, вирішила підвести підсумки 2018 року, виклавши коротеньку відео-нарізку. Так, артистка похвалилася преміями, кліпами, шоу "Діва", озвученням мультфільму і фільму, участь у шоу "Голос" в якості журі та багатьма іншими досягненнями.

"З наступаючим Новим роком! Проводжаючи рік, що минає, скажімо слова подяки! Спасибі, 2018! Привіт, 2019!", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Оце я розумію трудяга!!☝🏼❤️ За що б не взявся людина, все ЗАВЖДИ гідно і на висоті!!😍💫", "Розумниця! Ви трудоголік! Сил вам та процвітання!👏👏🎉", "І Вас, Кароліна, з Новим роком!!! Як завжди шикарні і чарівні👍👍👍 Будьте завжди такою ж щирою і искрящей👏👏👏👏 Здоров'я та щастя Вам і вашій донечці!!!!!!", "Я вас люблю і обожнюю,і ваші пісні творять чудеса 💋💋💋".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.