Відомий український артист та продюсер Олексій Потапенко виступив в новорічну ніч на популярному курорті.

Так, судячи з відео та фото, які Потап опублікував в своєму мікроблозі в Instagram, він разом з іншими учасниками групи MOZGI виступали на відомому єгипетському курорті Шарм-еш-Шейх.

"Ми сьогодні співали на трьох мовах для найінтернешнл аудиторії і розірвали в мотлох. Спасибі всім. Все, тепер в заслужений vacation. Thanks for everything, let's go further", - написав Потап на своїй сторінці.

А ще Потап показав "новорічний шарм". Щоправда, на цьому фото самого Олексія немає. Але знімок вийшов дуже зворушливим.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Артист також опублікував на своїй сторінці відеопривітання з Новим роком та Різдвом. Потап привітав усіх відразу на декількох мовах світу та висловив слова вдячності шанувальникам.

"Я записав це відео, щоб сказати дякую всім тим, хто був з нами і хто лишається з нами. Дякую вам за те, що приходите до нас, що залишаєтеся поруч. Дякую за те, що ви старається бути хорошими людьми, адже бути га**ом так легко. Робіть хорошы справи в ному році", - сказав Олексій.

Раніше повідомлялося, що популярна українська виконавиця Тіна Кароль вперше дала коментар з приводу скандалу з участю Потапа та Світлани Лободи. Співачка розповіла, що думає про скандальний жарт Потапа і про коментар Світлани Лободи. Кароль зізналася, що посміялася, коли побачила опублікований Потапом ролик, на якому на відео з її виступу було накладено моторошний крик.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських і Потап не відлипають один від одного в Майямі.