Скандальна українська співачка Ані Лорак засвітилася на російському ТБ у Новорічну ніч.

кіркоров і ані лорак
кіркоров і ані лорак

Відповідні фото із "Блакитного вогника" були опубліковані в Instagram на сторінці Філіпа Кіркорова.

На фото видно, як артистка, яка нібито тяжко переживає розлучення, запалює в екстремально короткій блискучій сукні на з колегою і другом Філіпом Кіркоровим.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Епатажний співак також вбрався в усі блискуче і доповнив образ облягаючими леопардовими брюками.

"Ну, а ось так, ми з Ані Лорак будемо запалювати в стилі "Диско" в "Кольорі Настрою Синій" на Першому каналі в Новорічну ніч", - написав Кіркоров.

Шанувальники запідозрили, що артистів пов'язує не тільки дружба, і розкритикували їх яскраві вбрання, назвавши "диско-кулями".

"Базиліо, одначе", "Губи ніби хтось нахлопав", "Кіркоров красень, Ані в цей раз не викликала захоплення", "Я в шоці від тебе Кароліна. Ти б ще коротшу б одягла сукню", - написали в коментарях користувачі мережі.

Окрім того вони повідомили, що співачка лукавила, коли говорила, що зустріне Новий рік з сім'єю. Насправді вона розважала гостей одного з найдорожчих готелів в Абу-Дабі (Арабські Емірати). Відразу ж після виступу вона сіла в літак і повернулася в Москву. І Новий рік співачка разом з командою зустріла в небі.

Нагадаємо, скандальна українська співачка, яка в основному живе і працює в Росії, Ані Лорак, опублікувала в мережі пост, який викликав хвилю обурення не лише серед хейтеров, але і фанатів артистки.

Ані Лорак
Ані Лорак

Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.

Ані Лорак
Ані Лорак

Знаменитість, як і багато хто, вирішила підвести підсумки 2018 року, виклавши коротеньку відео-нарізку. Так, артистка похвалилася преміями, кліпами, шоу "Діва", озвученням мультфільму і фільму, участь у шоу "Голос" в якості журі та багатьма іншими досягненнями.

Також Знай.ua писав про те, що Новий Рік – саме час для отримати грошенят для зірок, мало хто відмовляється від роботи на свята.