Фемінізм останнім часом постійно набирає обертів і все більше жінок гордо заявляють, що борються проти дискримінації. Що українські та зарубіжні зірки думають про це? Передає Clutch.

TAYANNA

Співачка TAYANNA нещодавно випустила сингл "Фантастична жінка", який називають гімном сильних жінок. Перед прем'єрою вона висловилася про це у соцмережі:

"Зараз настав час фантастичних жінок. Було мало справжніх жінок, було мало вільних, сильних, енергетично заряджених особистостей – "фантастичних жінок". А тепер їх стало більше, і я впевнена в тому, що сьогодні час саме для тієї фантастичної жінки", яка несе у собі всі стихії природи, яка є уособленням самого поняття "жінок". Справжня жінка".

Тіна Кароль вважає, що в наш час саме жінки - сильна стать, що не можна заперечувати.

"Жінки більш активні, чоловіків вони не нагадують. Вони стали більш владними, розкутими. І це диктує суспільство, це диктує сучасний бізнес та сучасне суспільство. І в цьому немає нічого поганого", — висловилася співачка.

Світлана Ходченкова

Актриса вважає, що становище жінки в суспільстві несправделиве.

"Не для того ми закінчували англійські гімназії на п'ятірки, вступали до найкращих інститутів, працювали над дельтоподібним м'язом і не їли після восьми, щоб готувати борщ і чекати поблажливого "спасибі, було смачно", — сміливо заявляє актриса.

Світлана Лобода

А ось Світлана Лобода негативно висловлюється про це:

"Жінки, які часто звинувачують чоловіків у слабкості, більшою мірою самі у цьому винні. Ми самі призвели до того, що чоловіки перестали брати на себе відповідальність. Жінки роблять все за чоловіків, тому що їм здається, що у них вийде швидше, краще, так далі".

Нагадаємо, Тіна Кароль зустріла новий рік у обіймах ресторатора Миколи Тищенка.

Раніше Знай.ua повідомляв, Світлана Ходченкова похвалилася фото з пляжу.

Також Знай.ua писав, Лобода показала, за що її люблять чоловіки.