Українська співачка Тіна Кароль викликала захват підписників у соцмережі новим фото, на якому вона позує без білизни. Знімок артистка опублікувала в Instagram, передає УНІАН.

У кадрі вона постала в суворій атласному бежевому костюмі, який, очевидно, приміряла на голе тіло.

"Красива", "Нереально красива", "Обпалюєш", "Дуже сексуально!", "Ідеальна жінка", - пишуть у коментарях під фотографією.

Раніше повідомлялося, що гумористичне шоу "Жіночий квартал" зробив пародію на пісню "Дика вода" відомої української співачки Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В ролі Тіни виступила Віра Кекелія. Вона посміялася над манерою співати артистки, але прихильники вважали пародію дуже злою і несправедливою. Вони почали звинувачувати Кекелию в тому, що та просто заздрить славі Кароль.

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка і зірковий тренер шоу "Голос країни-9" Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертим знімком.

Фотографію Кароль опублікувала у своєму Instagram-профілі. Так, на ній артистка зображена в чорному елегантному сукні з високим розрізом до стегна. Поверх сукні Тіна накинула хутряне пальто. На фото в стилі ретро вона позує боком, стоячи біля стіни, а також спиною до камери, грайливо обернувшись через плече.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, яка оголює довгі ноги в чорних панчохах. Як видно на фото, Тіна Кароль під сукню не одягла бюстгальтер і крізь нього просвічуються соски. Поверх сукні артистка наділа рожеве пальто, яке більше нагадує махровий халат.