Співачці Мадонні вже пішов сьомий десяток, але вона все не вгамовується. У такому віці секс-символ вирішила оригінально поепатувати публіку і віддати данину моді на величезну п'яту точку. Пише Clutch.

Після того, як у соцмережах Мадонни з'явилися нові фото, користувачі ніяк не можуть перестати обговорювати те, що співачка вирішила стати Кім Кардашьян і вставила силікон у сідниці.

Перед Новим роком Мадонна виступила в гей-барі Stonewall. Вона з'явилася на сцені в джинсах, які обтягнули її неприродний і сильно збільшився бампер. Фанати відзначають, що зірка стала схожа на мурашку.

Шанувальники розділилися на два табори: одні вважають, що улюблена співачка лягла під ніж хірурга, інші думають, що це просто жарт. Нібито Мадонна вирішила підкласти у джинси подушку, щоб висміяти всіх любительок великих поп.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що зірка російської естради Алла Пугачова зробила справжній фурор серед шанувальників.

Місяць тому співачку запросили на святкування Дня народження Ольга Крута. Після розкішного святкування зірки знялися у коротких відео, передає журнал starhit.

Біля сцени знаменитості влаштували танцювальний перформанс. Пізніше відео в Инстаграмм виклала користувачка alla_orfey, де почалося обговорення події.

За словами Ольги Крутої, все це було чистою імпровізацією, без заздалегідь підготовленого сценарію, а не як це зазвичай буває.

Шквал коментарів викликав танець Алли Пугачової, яка виконала його в шортах міні.

Наголошується, що рухливості і пластичності примадонни можна тільки позаздрити. Багато зірок російської естради відзначили що Алла ще цілком у формі. Всіх вразила і фігура Пугачової, яка виглядає досить непогано для 69-річного віку. Однак сама співачка ніяк цього не коментує.

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх шанувальників з Новим роком.

Як повідомляв Знай.ua, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Также Знай.ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом і стала схожа на Гурченко.