Колишня солістка групи "ВІА ГРА" Тетяна Котова отримала поранення від бенгальського вогню на Новий рік. 33 річна жінка показала свої обпалені пальці підписникам Instagram.

Як каже Тетяна, в її руках знаходилося 4 вогня, але після неприємного інциденту вона більше не буде користуватися піротехнікою.

"Попереду ще стільки новорічних свят, що я просто зобов'язана нагадати всім нам про заходи обережності. Вибирати справжні бенгальські вогні, в нашому випадку була кольоровополум'яна свічка. Ця свічка загорілася і миттєво згоріла дощенту. А я тримала 4 штуки в обох руках. Відповідно тримаємо по одній штучці в руці, ні в якому разі не відразу всі разом. Запалювати тільки в рукавичках, як би смішно це не було. Не забуваємо про саме елементарне - тримаємо вогні у самої підстави", - каже співачка.

4 січня колишня солістка групи "ВІА ГРА" опублікувала відео, де вона в тренажерному залі, і попросила за неї не переживати.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я вже тренуюся, бігаю. Немає часу переживати-хворіти-впадати в паніку, все в порядку", - пише Тетяна в Instagram.

Нагадаємо, Блондинка з "ВІА Гри" затьмарила мережа екстремальних міні, шанувальники облизуються

Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото у вишуканому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі Еріки Герцег, вона позує у відвертому вишуканій сукні червоного кольору. Наряд дуже короткий і оголює ноги зірки, а також підкреслює декольте. На довгих ногах співачки чорні туфлі на шпильках, вона стоїть у цікавій скульптури і поклала одну руку на неї. Дівчина не дивиться в камеру, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Наречена Тіматі показала, яким повинно бути ранок після Нового року

Також "Знай.ua" писав про те, що Ані Лорак анонсувала чергове виступ на путінському телеканалі: що на цей раз?